GHIDUL MARIMILOR:
FEMEI
BARBATI

miercuri, 20 ianuarie 2010

Cum comand ?


Cum comand ?

Intrati pe www.asos.com, www.fragrancedirect.co.uk, www.sportsdirect.com, www.dorothyperkins.com, www.boohoo.com, www.watchshop.com sau orice site din portofoliu, alegeti produsul/produsele dorite, iar noua ne spuneti codul si/sau linkul asociat produsului respectiv, masura/masurile, cantitatea si pretul afisat pe site la fiecare produs ce se doreste a fi comandat. Toate acestea precum si numele dvs, adresa de livrare si numarul de telefon, le asteptam pe adresa de e-mail: ukcomenzi@yahoo.com
In cazul in care nu va descurcati, nu ezitati sa ne contactati pe id-ul de mess: ukcomenzi sau la telefon 0766578157 , pentru a beneficia de asistenta gratuita in vederea rezolvarii oricarei neclaritati.

Cum platesc ?

Exista doua optiuni de plata, acestea fiind:
- cu avans 100% si comisionul variand in functie de site si numarul de produse
- cu avans negociabil si comisionul variand in functie de site si numarul de produse. In acest ultim caz avansul se negociaza in functie de fiecare comanda, iar restul banilor se platesc la livrarea produselor. Numarul de locuri in acest caz este limitat.
Banii se vor achita cash ( valabil doar pt Bucuresti ) sau se vor transfera in cont bancar ( BCR sau Banca Romaneasca ) in lei pana in ziua anuntata pentru comanda - suma de plata si datele de depunere a banilor se vor primi cu minim 24 h inainte de ziua anuntata pentru plata. Pentru schimbul valutar se foloseste cursul afisat de Banca Romaneasca la vanzare ! Cheltuielile cu livrarea produselor in tara se platesc in avans.

Livrarea produselor :

Comenzile ajung la noi in 6-12 zile din momentul confirmarii lor pe site-urile respective.
Atentie, comenzile pot avea intarzieri din cauza perioadelor incarcate de pe parcursul anului ( sarbatori internationale, perioade de reducere etc. )


SITE TERMEN MEDIU DE LIVRARE
asos.com 7 - 9 zile 
sportsdirect.com 7 - 9 zile 
boohoo.com 8 - 10 zile
fragrancedirect.co.uk 8 - 12 zile
watchshop.com 7 - 9 zile 
usc.co.uk 7 - 9 zile 
topshop.com 7 - 9 zile 
topman.com 7 - 9 zile 
javari.com 7 - 9 zile 
dorothyperkins.com 8 - 10 zile
newlook.com 7 - 9 zile 
riverisland.com 7 - 9 zile 

Produsele se trimit ulterior in orice localitate numai prin Urgent Curier sau Posta Romana, costurile de transport in tara cad, integral, in sarcina clientului. Termenul de livrare prin curier este de 24 h iar prin Posta Romana de 3-5 zile lucratoare.
Cheltuielile de livrare sunt de aproximativ 30 Lei / comanda ( 1-3 produse ) pentru coletele trimise prin Urgent Curier si 14 Lei / comanda ( 1-3 produse ) pentru coletele trimise prin Posta Romana.
Lista completa a comisioanelor, se poate vedea in home, imediat sub profil.
Comisionul per produs scade in cazul comenzilor mai mari de 9 produse, daca nu este specificata alta varianta de discount.

Comenzile ce nu sunt ridicate in 7 zile de la anuntarea lor ca fiind sosite, vor fi returnate site-urilor de unde au fost comandate sau vor fi scoase la vanzare. Aceasta situatie va atrage incetarea oricarei colaborari cu personana in cauza. Exceptie fac persoanele care anunta din timp faptul ca nu pot ridica comanda/comenzile pana la o anumita data ( maxim 12 zile de la sosirea comenzii/comenzilor care sunt cu plata la livrare ).

Comenzile se pot ridica din zonele Dristor sau Unirii si ocazional din punctele de intalnire din zonele Obor sau Universitate.





Cateva feedback-uri despre noi se pot vedea AICI si AICI.

Ne angajam sa va returnam intreaga suma de bani daca produsul nu a putut fi comandat din cauza indisponibilitatii lui, in momentul comenzii, pe site sau nu corespunde cu ceea ce ati comandat dvs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu